You are here
Home > Fashion >

APERÇU APPAREL

Apercu Apparel

STORIES TO WEAR

Buy local #5

De wereld is gevuld met mooie verhalen. En het zijn de kleine verhalen die vaak het mooist zijn om te vertellen. Kort, bondig, maar oh zo krachtig. Een mooie jeugdherinnering, een vergeten geschiedenis, een stille liefde. Aan 5 a 6 zinnen kan je al genoeg hebben.

Aperçu Apparel verzamelt deze verhalen en vereeuwigd deze op t-shirts en sweaters, stuk voor stuk voorzien van geweldige graphics. En dat allemaal in ons kleine stadsie.

Running gags. Hardop lachen om een boek. Teksten op bierviltjes schrijven. Naaktzwemmen. Ganzenborden in de kroeg. Festivalseizoen. Te grote truien. Zondagmiddagfilm. Sneeuwstorm als je binnen zit. Tweedehands boeken. Bergafwaarts fietsen. Schotaccent. Ongegeneerd zeiken. Utrecht….
Van: No. 02 Geluk”

En de apparel kan met trots gedragen worden! Alles is 100% biologisch katoen, hebben het “Fair-wear” label en worden op een verantwoorde wijze gedrukt.

Laat je mee nemen op een reis, aan de hand meegenomen door de verzamelaars van de verhalen verzameld, innovatiestudio Moorgen, en de grafisch vormgevers van Studio Naam.

Luister ook nog eens terug naar het interview dat wij met ze hadden bij FunX Utrecht:

Aperçu Apparel t-shirt

Apercu Apparel detail

Ben je op zoek naar meer suggesties voor lokale Utrechtse producten, check dan ook zeker op U ARE HERE magazine de sectie Made in Utrecht

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top