You are here
Home > Food & Drinks >

VandeStreek: Helemaal van de kaart

VANDESTREEK BIER

Buy Local #8

Deze mannen zijn niet meer weg te denken uit de Utrechtse bierscene! Wat zeggen we… van de (inter)nationale bierscene. Met inmiddels meer dan 15 verschillende bieren achter hun naam, zijn ze zeker here to stay. Het begon allemaal met hun eerste bier (Broeders, die sinds kort trouwens een geweldig nieuw label heeft) en via Dark Roast naar de gehele Hop Art serie, waar ze samenwerkte met verschillende (grafisch) ontwerpers. Collaborations met nationale (o.a. Bax bier en De Leckere) en internationale brouwers hebben de naam VandeStreek bier inmiddels in menig brein doen graveren.

VandeStreek bieren

Bij veel Utrechtse cafés is de afgelopen jaren VandeStreek bier op de kaart verschenen. En Hop Art is zelfs bij een van de grootste nationale supermarkten te vinden. “HALLO!”
Het is bijna onmogelijk dat je het bier van de broeders niet bent tegengekomen.
Mocht je nou echt geen idee hebben waar we het over hebben, ga dan vooral binnenkort eens bij een toffe lokale slijter langs (Slijterij Besseling in Lombok, Slijterij Zuilen in Zuilen, Bert’s Bierhuis Biltstraat of Twijnstraat).

Restaurant C'est Ça x VandeStreek bier

Maar, dit weekend kan je helemaal voor the full treatment gaan. Restaurant C’est Ca “trakteert” je zondag op een speciaal diner geheel in VandeStreek bier stijl. Niet alleen drink je die avond hun bier, maar de chefs van het restaurant hebben in elk gerecht een bier verwerkt. En alsof het nog niet genoeg is, krijg je de kans om een biertje te drinken dat nog niet eerder beschikbaar was. SPANNEND!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top