Collaboration

PERSBERICHT

UTRECHT, 31 maart 2017 

ONGEKENDE BIER-COLLABORATION IN UTRECHT

Van een bier collaboration met twee of drie brouwers kijken we in bierland inmiddels nauwelijks meer op, maar wanneer 7 brouwers uit dezelfde regio de handen in één slaan, dan moet er wel iets bijzonders aan de hand zijn. STERK WATER is het resultaat van de samenwerking tussen 7 Utrechtse craft beer brouwers om een speciale reden. 

ACHTERGROND

Toen bij Tomas Schroën, beter bekend als De Bierverteller, alvleesklierkanker geconstateerd werd, was het duidelijk dat iemand een hart onder de riem kon gebruiken. U ARE HERE magazine twijfelde niet en nam direct contact op met 7 Utrechtse brouwers die binnen no time hun medewerking toezegde. En zo ontstond een samenwerking die zijn weerga niet kent: Brouwerij Maximus, Oproer, VandeStreekBier, De Kromme Haring, Duits & Lauret, CEAUX en Brouwerij Hommeles. Ontwerper Leffe Goldstein en het team van De Bierverteller maakte de groep compleet.

Maar dan… wat wordt er gebrouwen? In overleg met Tomas is gekozen voor kurkuma en groene thee als basisingrediënten. Een mooie mix van hoppen completeert dit blond bier. 

STERK WATER

STERK WATER is een blond bier met tarwe, haver, kurkuma en groene thee. De keuze voor deze ingrediënten is niet toevallig. Haver staat bekend om de zuiverende werking op de alvleesklier. Kurkuma en in het bijzonder het bestanddeel curcumine is aantoonbaar ondersteunend in de bestrijding van kanker en heeft evenals groene thee een heilzame werking.

Deze speciale collaboration zal zijn lancering kennen tijdens het Utrechtse Bierbrouwers Festival PINT op 27 mei in De Fabrique in Utrecht.

SUPPORT CASPER

De opbrengst van deze batch wordt aan SUPPORT CASPER gedoneerd. Deze organisatie steunt met donaties onderzoek naar nieuwe en innovatieve behandelmethoden van alvleesklierkanker.


Niet voor publicatie:

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met:

U ARE HERE magazine
Vincent van der Velde
info@uareheremagazine.nl
06 – 11 75 66 40

Dit bier komt tot stand in samenwerking met:

Brouwerij Maximus – http://www.brouwerijmaximus.nl
Oproer Brouwerij – http://www.oproerbrouwerij.nl
vandeStreek bier – http://www.vandestreek-bier.nl
De Kromme Haring – http://www.dekrommeharing.nl
Duits & Lauret – http://www.duitslauret.com
CEAUX – http://www.ceaux.nl
Brouwerij Hommeles – http://www.brouwerijhommeles.nl

Leffe Goldstein
De Bierverteller – http://www.debierverteller.nl

U ARE HERE magazine – http://www.uareheremagazine.nl

Voor (hi-res) afbeeldingen kunt u gebruik maken van onderstaande link:

Afbeeldingen STERK WATER

Er volgt een update van de beschikbare bestanden zodra er nieuws te melden is.

Vock U!

Vocking: me Leverwors uit Utreg!

Buy Local: #14

Tuurlijk! Een schitterende salami uit Florence, een fantastische droge worst uit de Normandië, een perfecte chorizo uit dat ene kleine dorpje vlak onder Madrid. Ja… ok!
Doe ons maar gewoon lekker ouderwets het Utrechtse Vocking leverworst. Geen poespas, geen hoogdravendheid, maar minstens zo culinair. Kijk maar naar wat de chefs van Grand Hotel Karel V ermee kunnen:

Al 125 jaar hetzelfde vertrouwde recept en echt zo’n product dat bij vader, zoon en kleinzoon op tafel gezet wordt. En dat Vocking worst echt hardcore Utrecht is, blijkt uit de hun sponsoring van het American Football team: Utrecht Dominators!

Vocking Utrecht Dominators

Dus wil je een echt Utrechts product op de tafel zetten bij de borrel of gewoon los gaan tijdens je kerstdiner, dan haal je Vocking leverworst in huis. Check vooral hun Facebook pagina en website voor allerlei recepten en suggesties.

Vocking logo

RONDJE UTRECHT

DE ZES VAATJES geeft een rondje Utrecht

Buy local #11

Verscholen in een zijstraat van de Nachtegaalstraat werd begin 2015 in het diepste geheim gewerkt aan een masterplan om de Utrechtse “De Zes Vaatjes” op de kaart te zetten. Dit proeflokaal/ deze slijterij is bekend onder velen, maar een goed bewaard geheim voor de massa. Daar moest ten dele een eind aan komen. Oom Albert en neef Guillaume, beide echte kenners met een schat aan kennis over dranken, kwamen met een likorette speciaal voor de Tour de France/ Grand Depart: De Bicyclette Likorette. Wat velen toen nog niets wisten, was dat dit slechts het begin zou zijn.

Na de Tour de France introduceerde zijn hun Rondje Utrecht. Een serie speciale likorettes speciaal ontwikkeld en samengesteld door de beide kenners zelf.
Inmiddels zijn de eerste 6 likorettes gelanceerd en wordt het hard nagedacht over het vervolg. Want het succes van deze eerste serie smaakt letterlijk naar meer.

Rondje Utrecht De Zes Vaatjes

Rondje Utrecht proefdoos De Zes Vaatjes

Zie je een hele fles koffie-, hazelnoot-, walnoot-, mokka-, nougat of kastanjelikorette wel zitten? Of ben je benieuwd naar alle smaken? De likorettes zijn verkrijgbaar in flessen van 35cl en een proefdoos met alle smaken (a 25ml per smaak). Een mooi kado of natuurlijk een heerlijke afsluiter van een lekker kerstdiner.

Check de website voor verkoopadressen.

Mesjokke

Mesjokke is helemaal gek op chocolade

Buy Local #10

Na lekkerineenpotje nu “lekker in een pakje”. Een pakje chocolade wel te verstaan. En niet zo maar chocolade. De cacaobonen in Mesjokke komen direct van de boer naar Utrecht, waar de rauwe bonen verder verwerkt worden. Direct trade garandeert een eerlijke prijs voor de boeren en die liefde proef je in het product. DIT IS CHOCOLADE!

Weg met je standaard goedkope producten. Zoals voor zoveel van de lokale Utrechtse geldt: Je betaalt er wat meer voor, maar je krijg er zoveel voor terug. Mensen die zeggen niet van chocolade te houden, veranderen instantly in liefhebbers nadat ze Mesjokke geproefd hebben. Kies melk of puur, kies Stardust, D.A.R.C. Angel of Mystery Dark. Welke je ook kiest, je maakt een goede eerlijke keuze.

Online te bestellen, maar ook bij de tofste lokale ondernemers zoals 30ml, PUHA, Nukuhiva Utrecht en nu ook met een exclusieve serie bij Sissy Boy.

Chocolate Explorers

Chocolate Explorers Mesjokke

Foto credits: Facebook pagina The Chocolate Explorers

VandeStreek: Helemaal van de kaart

VANDESTREEK BIER

Buy Local #8

Deze mannen zijn niet meer weg te denken uit de Utrechtse bierscene! Wat zeggen we… van de (inter)nationale bierscene. Met inmiddels meer dan 15 verschillende bieren achter hun naam, zijn ze zeker here to stay. Het begon allemaal met hun eerste bier (Broeders, die sinds kort trouwens een geweldig nieuw label heeft) en via Dark Roast naar de gehele Hop Art serie, waar ze samenwerkte met verschillende (grafisch) ontwerpers. Collaborations met nationale (o.a. Bax bier en De Leckere) en internationale brouwers hebben de naam VandeStreek bier inmiddels in menig brein doen graveren.

VandeStreek bieren

Bij veel Utrechtse cafés is de afgelopen jaren VandeStreek bier op de kaart verschenen. En Hop Art is zelfs bij een van de grootste nationale supermarkten te vinden. “HALLO!”
Het is bijna onmogelijk dat je het bier van de broeders niet bent tegengekomen.
Mocht je nou echt geen idee hebben waar we het over hebben, ga dan vooral binnenkort eens bij een toffe lokale slijter langs (Slijterij Besseling in Lombok, Slijterij Zuilen in Zuilen, Bert’s Bierhuis Biltstraat of Twijnstraat).

Restaurant C'est Ça x VandeStreek bier

Maar, dit weekend kan je helemaal voor the full treatment gaan. Restaurant C’est Ca “trakteert” je zondag op een speciaal diner geheel in VandeStreek bier stijl. Niet alleen drink je die avond hun bier, maar de chefs van het restaurant hebben in elk gerecht een bier verwerkt. En alsof het nog niet genoeg is, krijg je de kans om een biertje te drinken dat nog niet eerder beschikbaar was. SPANNEND!!!!

CEAUX HARVEST 2015

CEAUX HARVEST 2015

ceaux: “Waarom makkelijk als het moeilijk kan?!”

Buy local #3

Nog nauwelijks bijgekomen van de eerste Utrechtse collaboration met Chocolademakers Mesjokke (Let’s CEAUX Mesjokke) is de tweede inmiddels ook al een feit. Samen met Utrechtse destillateur Staffhorst werd vrijdag Eau d’ Utrecht gelanceerd. Op basis van CEAUX HARVEST 2015 en moutwijn jenever van Staffhorst creëerden zij een unieke drank die op 11 december werd gelanceerd bij Slijterij Besseling.

En alsof het nog niet genoeg is, staat in het geheel vernieuwde café van EKKO vanavond helemaal in het teken van CEAUX, waar de 2015 editie van HARVEST wordt gelanceerd. Drukke tijden dus voor de brouwer die daad bij het woord houdt. Waarom zou je niet gewoon twee nieuwe producten in twee dagen lanceren, in plaats van dat verspreiden over een half jaar ofzo. Way to CEAUX!

Alle info is te vinden in het Facebook event.
Cheers en tot vanavond!

Staffhorst CEAUX eau d'Utrecht
[instagram URL=http://www.instagram.com/p/_G2zTAlDq5/]
STREEKMARKT en ZELFGEMAAKTE MARKT

STREEKMARKT en ZELFGEMAAKTE MARKT

HET BESTE UIT DE STREEK OP 1 MARKT

Buy local #2

Wat is al sinds jaar en dag DE plek om je lokale Utrechtse producten te kopen, precies: De Streekmarkt en De Zelfgemaakte Markt. En sinds enige tijd vormen ze zo nu en dan een pact en trekken ze samen op, zoals ook dit weekend op Mariaplaats.

Ben jij op zoek naar toffe lokale (zelfgemaakte) producten (food en non-food), voor deze feestdagen, dan weet je waar je dit weekend moet zijn. Precies, de Mariaplaats.
Haal een Rondje Utrecht van De Zes Vaatjes, cider van Het Ciderhuis, illustraties van Argibald, shirts van Silly Screens.

Support die Utrechtse locals en maak iemand blij met een authentiek Uteregs product.

EVENT: Let’s CEAUX Mesjokke

Let’s CEAUX Mesjokke

Wanneer Utrechtse ondernemers de handen ineen slaan, kan je er donder op zeggen dat er iets moois uit komt. Collaborations tussen Utrechtse breinen uit verschillende hoeken hebben Utrecht op de kaart gezet, met als bekendste voorbeeld waarschijnlijk wel de “klassiek meets pop meets hip-hop” muziek van The Kyteman Orchestra.

Aanstaande zondag krijg je de kans om als een van de eersten de samenwerkingen tussen de Utrechtse chocolademakers van Mesjokke en De Utrechtse brouwer CEAUX.
Hun Steam Ale met chocolade uit Nicaragua is een clash van smaken die je wellicht niet snel bij elkaar zou verwachten.

Beer label CEAUX
Label Let’s CEAUX Mesjokke

We spraken Per (Mesjokke) en Ko (CEAUX) in Café Lombok, waar we onder het genot van een paar lokale biertjes hun samenwerking Let’s CEAUX Mesjokke onder de loep nemen.

Hoe is jullie samenwerking ontstaan?
Per: Ik leerde CEAUX kennen tijdens de Nationale Week van het Nederlandse Bier in Den Haag waar hij onder andere de certificaten voor zijn Harvest verkocht. Destijds ontstond bij mij toen al het idee om eens samen te werken. Een jaar later spraken we af en bleek een samenwerking sneller dan verwacht een feit.

Ko: Toen Mesjokke langskwam had ik net twee proefbrouwsels klaar staan. Per bracht Mesjokke chocolade mee en we konden direct een basis idee krijgen van de smaak van het bier. Stukje chocola, slokje bier. Van de twee proefbrouwsels die ik had, bleek er een  lekker en de ander HEEL lekker. Zo is deze Chocolate Steam Beer ontstaan.

Wat kenmerkt jullie samenwerking?
Per: We houden allemaal van het nemen van verrassende keuzes. Daarom sluiten we goed op elkaar aan. We hebben er met dit bier ook voor gekozen om tegengestelde elementen bij elkaar te voegen.

Ko: Je zou misschien een donker bier verwachten als je aan chocolade denkt, maar dit bier is licht. De bitterheid is bij dit bier minder afkomstig van de hop. De bitterheid wordt voor een groot deel door de chocolade bepaald. Door Mesjokke heb ik opnieuw chocolade leren proeven.

Is dit een bier dat we straks overal kunnen krijgen?
Ko: Er is 1000 liter van gebrouwen en inmiddels is alles al verkocht. Vanaf vrijdag (vandaag) gaan we alles leveren en op zondag is het dan voor het eerst te proeven bij Bert’s Bierhuis Twijnstraat. Verder is het alleen verkrijgbaar in Utrecht en directe omgeving van de stad.

De lancering van Let’s CEAUX Mesjokke vindt op zondagmiddag van 13.00 – 15.00u plaats bij Bert’s Bierhuis Twijnstraat. Voor meer informatie, check het event.

De Frietwinkel is 1 jaar

De Frietwinkel is 1 jaar

Friet met … klonk nog nooit zo lekker

NederlandsEnglish

Afgelopen weekend vierde De Frietwinkel hun eenjarig bestaan. En wat een jaar was het! De eerste biologische frietwinkel van Utrecht eindigde bovenaan in de lijst van beste frietwinkels van Nederland in de AD friettest 2015 en haalde daarmee voor Utrecht opnieuw een eerste plaats binnen (na The Village als beste koffiebar in 2013, Olivier als beste biercafe in 2013 en Bodytalk als beste gaycafe in 2014). In dit jaar werd ook samengewerkt met platenlabel Excelsior Recordings wat een 6-tal instore optredens opleverde van onder andere Anne Soldaat en Smutfish.

Het eenjarig bestaan mocht dan ook zeker niet in stilte passeren. Grootste plannen waren er en het aantal aanwezigen oversteeg al snel een kritisch grens. Buiten het feit dat het intieme Frietwinkel niet meer dan ongeveer 25 man kan huizen, bleek de gemeente geen fan van een grote opkomst in de Vinkenburgstraat en verleende uit veiligheidsoverwegingen geen vergunning voor het feest.

Bovenbuurvrouw Sophie bood gelukkig uitkomst, zij stelde haar keuken beschikbaar waar een kleine 30 mensen zich zondagavond verzamelde voor een optreden van niemand minder dan Tim Knol. De Nederlandse singer-songwriter trakteerde het selecte gezelschap op een heerlijke show. En dat het een mooie avond zou worden, bleek al na het eerste nummer. Knol: ”Zo, ik schrik me kapot joh! Ik zing vaak met gesloten ogen en was even vergeten dat jullie er waren. Toen ik net mn ogen opende zie ik jullie ineens voor me zitten.” De toon was gezet.

Van te voren had hij nog aangegeven niet te veel te zullen praten om zijn stem te sparen, maar hij hield gelukkig geen woord. In een uur werden we meegenomen op reis naar Amerika, waar het schitterende verhaal van Blaze Foley en Townsend van Zandt de inleiding was voor de cover van Lucinda Williams “Drunken Angel”.

In ruim een uur trakteert hij ons op een combinatie van bekende nummer uit eigen repertoire, enkele covers en nieuw werk. Het publiek is stil, ingetogen en geniet zichtbaar van het optreden.

Een “frietje met…” klonk nog nooit zo lekker in de oren.

Last weekend De Frietwinkel celebrated its one year anniversary. And this year was huge. The first organic chips shop in Utrecht was voted best chips shop of The Netherlands in 2015 and got Utrecht another first price award (after The Village won the award for best coffee bar in 2013, Olivier best beer bar in 2013 and Bodytalk best gay bar in 2014). This past year Frietwinkel also collaborated with Dutch record company Excelsior Recordings resulting in 6 instore gigs by artists like Anne Soldaat and Smutfish.

Their anniversary wasn’t about to pass without a party of course, so huge plans were made and large numbers of people were planning to attend the event. Unfortunately the city wasn’t so keen on their plans and for safety reasons didn’t grant them a permit.

Luckily upstairs neighbor Sophie was kind enough to offer an alternative and transformed her kitchen to a venue for 30 people who saw Dutch singer songwriter legend Tim Knol perform. The singer performed a wonderful show for the lucky few. It was obvious this would be a memorable evening after his first song. Knol: “Wow, I’m a bit shocked! I often sing with my eyes closed and for a minute a forgot you were all here. When I just opened my eyes, I suddenly saw all of you.” This was surely going to be night to remember.

Although he said he wouldn’t talk to much in between songs to spare his voice, fortunately he didn’t stick to his words. In his hour long show he took us on a trip to the USA and treated the audience to a wonderful story about Blaze Foley en Towsend van Zandt as an introduction to his version of Lucinda Williams “Drunken Angel”.

The show consisted of some of his well known songs as well as a couple of covers and new songs. The audience was quite and clearly enjoyed the performance.

De Bierverteller

• ANOTHER LOCAL SUPPORTED •

Een tijdje terug plaatste De Bierverteller​ een oproep op zijn pagina met de vraag of iemand hem kon helpen met de opnames van zijn eerste aflevering EEN STERK VERHAAL over India Pale ALE. U ARE HERE magazine​ was natuurlijkste de beroerdste niet, sprong op de fiets en hield een middag de microfoon vast en was heeeeeeel even in beeld. Check het eindresultaat!

Het bier dat hij in samenwerking met locale brouwers Rooie Dop en Ruig maakte, is binnenkort verkrijgbaar.

A short while ago De Bierverteller (The Beerteller) posted a message on Facebook asking for someone to assist him with the first episode of his series entitled EEN STERK VERHAAL (a tall story) about India Pale Ale (IPA). U ARE HERE magazine, always ready, willing and able jumped on a bicycle and drove off to help him resulting in this film and small cameo appearance as a bonus.

His beer made in collaboration with local brewers Rooie Dop and RUIG will hit the stores soon.

Sterk verhaal bierverteller

KLEIN NEW ORLEANS

KLEIN NEW ORLEANS

Dit weekend gaat het helemaal los in de Breedstraat in Utrecht. Op 1e Pinksterdag wordt de levendige straatcultuur van New Orleans gevierd en transformeert de Breedstraat in een geweldig straatfeest met live onversterkte acts. Fijne muziek, lekker eten! Wat een feest. En dit allemaal GRATIS! En daarna nog een knallende afterparty.

Banner Klein New Orleans

Vanmiddag zijn Joost en Bas van KLEIN NEW ORLEANS te gast bij FunX Utrecht, waarin zij je alles zullen vertellen over het festival, de aanloopperiode en wat er komt kijken bij het organiseren van zo’n festival. Luister vanmiddag rond 14.15u via 96.1FM in Utrecht of online.

FESTIVAL KLEIN NEW ORLEANS
Breedstraat, Utrecht

Local Utrecht brewers – STAPZWAN

Local Utrecht brewers – STAPZWAN

STAPZWAN

It’s no mystery, local craft beer brewers are taking over the city. The newest kids on the block are Vincent Stap en Jeroen van der Zwan. We met with them at Mick O’Connells in Utrecht (one of the bars where Stapzwan is sold) and talked about past, present and future.

These guys go way back. They met when they were 7 both living in Bilthoven (close to Utrecht). After years of friendship at age 16 they decided to start brewing their own beers. With the Yellow Pages in hand they searched for places to buy their ingredients and started to brew small batches for friends and family. This was back in 1997 (which explains the year in their logo). In 2014 their first “official” batch of beer was brewed and Stapzwan’s Porter was officially launched. They teamed up with graphic designer Lennart Wolfert who designed the label and is responsible for the branding of the brewery to create a unique beer. The classic Porter style beers isn’t produced by many brewers and judging from the ratings on Untappd their beer will soon become the #1 of The Netherlands.

Now, only a couple of months later, their beer is available at 9 locations in Utrecht and Stapzwan is present at notable local beers festivals like Nobel Streekbierfestival (this Sunday) and PINT Utrechtse Bierbrouwers Festival (May 9th). Try the Porter yourself and meet the brewers this Sunday at Nobelstraat or visit one of the bars where Porter is available.

Utrecht local craft beer Porter by StapzwanFor more info check the STAPZWAN website

For more info on other local Utrecht craft beers, check our UTRECHT BEERS page

1 year anniversary @ Hofman Café

1 year anniversary @ Hofman Café

Hofman Café viert het feit dat ze 1 jaar LIVE programmeren. Wat begon als een spannend avontuur heeft inmiddels vaste vorm gekregen met onder andere vaste live optredens op donderdag en Engelstalige comedy avonden. Daarnaast biedt Hofman Café regelmatig ruimte aan andere Utrechtse initiatieven als Stukafest, Union Salsa en kon je er recentelijk genieten van ouderwets gezellige smartlappen, tijdens het Smartlappenfestival.

Hofman Café is celebrating the first anniversary programming LIVE acts. What started as an adventurous endeavour is now a part of their identity. With live music on Thursdays and regular (English) comedy nights. A part from their own activities Utrecht initiatives like Stukafest, Union Salsa and Smartlappenfestival were welcomed with open arms.

Credits: Hofman Café (Facebook page)

Martijn Mannak, verantwoordelijk voor de muziekprogrammering, heeft een brede selectie aan bands en acts weten neer te zetten. "Het valt niet onder per se onder één genre. Het moet niet te hard zijn, omdat we natuurlijk ook een café zijn, maar verder programmeren we heel breed." En dat blijkt ook wel als je kijkt naar de acts die in het afgelopen jaar de revue hebben gepasseerd: van ingetogen singer-songwriters tot uitbundige funk acts, indie bands tot jazz acts. Daarbij gaat het niet alleen om lokale acts, Mannak weet ook acts uit andere steden te enthousiasmeren om naar Hofman Café af te reizen.

Martijn Mannak, programmer, has booked a diverse selection of acts these last couple of months. "It's not just one genre. Since were a pub these acts shouldn't be too loud, but apart from that a lot is possible". If we look at all the bands they have played at Hofman Café that shows. From intimate singer-songwriter gigs to enthusiastic funk acts, indie bands to jazz performances. And it's not just about local acts, Mannak has been able to persuade bands from all over the place to hit the stage.

Credits: Hofman Café (Facebook)

Wanneer je een jaar LIVE programmering viert, moet je natuurlijk hoogtepunten noemen, dat kan niet anders. Martijn noemt daarbij onder andere het optreden van Jamirovibe, De Slag om Stukafest en Popronde Utrecht, maar eigenlijk is het lastig om er maar een paar te mogen noemen.

After a year you need to name a couple of highlights of course. Although nearly impossible to single out just a few, Jamirovibe, De Slag om Stukafest and Popronde Utrecht are just some of the nights he remembers best.

Credits: Hofman Café (Facebook)

Je zou bijna vergeten dat je bij Hofman Café ook terecht kan voor lunch, diner en niet te vergeten een (lokaal) biertje van hun uitgebreide bierkaart. In de zomer lekker in de zon op het terras, 's winters en 's avonds lekker binnen genietend van DJ's, LIVE acts of Comedy.

With all these achievements to look back at, you'd almost forget Hofman Café offers lunch, dinner and a lot of (local) beers. There's a great sunny terrace in summer and live music, DJ's and comedy indoors.

Credits: Hofman Café (Facebook)

Info:
Hofman Café
Janskerkhof 17a
Agenda

LEF koffiecoöp in #UAREHERE

LEF koffiecoöp in #UAREHERE

HOTSPOT OF THE WEEK: LEF koffiecoöp

Every week online platform Massa-Media.nl is on a mission for #UAREHERE to find the best spots in Utrecht to visit. This week they are highlighting LEF koffiecoöp at Europaplein 702. A perfect place to settle down for coffee, tea or a quiet place to work.

Read all about them (in Dutch) here

Iedere week trekt Massa-Media.nl erop uit om voor #UAREHERE de leukste spots in Utrecht te bezoeken. Deze week staat LEF koffiecoöp at Europaplein 702 in de spotlights. Een ideale plek voor een bakkie koffie, kopje thee of een rustige plek om te werken.

Check het artikel hier

State of Mind in #UAREHERE

State of Mind in #UAREHERE

HOTSPOT OF THE WEEK: STATE OF MIND

Every week online platform Massa-Media.nl is on a mission for #UAREHERE to find the best spots in Utrecht to visit. This week they are highlighting State of Mind at Oudegracht 226.

Read all about them (in Dutch) here

Iedere week trekt Massa-Media.nl erop uit om voor #UAREHERE de leukste spots in Utrecht te bezoeken. Deze week staat State of Mind op de Oudegracht 226 in de spotlights.

Check het artikel hier

DE KOEKFABRIEK IN #UAREHERE

DE KOEKFABRIEK IN #UAREHERE

HOTSPOT OF THE WEEK: DE KOEKFABRIEK

Every week online platform Massa-Media.nl is on a mission for #UAREHERE to find the best spots in Utrecht to visit. This week they are highlighting De Koekfabriek at Slachtstraat 3. Where they a coffee with your cookie instead of the other way around,

Read all about them (in Dutch) here

Iedere week trekt Massa-Media.nl erop uit om voor #UAREHERE de leukste spots in Utrecht te bezoeken. Deze week staat De Koekfabriek aan de Slachtstraat 3 in de spotlights.
Waar je een koffie bij je koekje krijgt in plaats van andersom.

Check het artikel hier

MAN CAVE in #UAREHERE

MAN CAVE in #UAREHERE

HOTSPOT OF THE WEEK: MAN CAVE

Every week online platform Massa-Media.nl is on a mission for #UAREHERE to find the best spots in Utrecht to visit. This week they are highlighting MAN CAVE at Hoog Catharijne. The place to be for REAL man.

Read all about them (in Dutch) here

Iedere week trekt Massa-Media.nl erop uit om voor #UAREHERE de leukste spots in Utrecht te bezoeken. Deze week staat MAN CAVE in Hoog Catharijne in de spotlights.
Waar mannen echt man kunnen zijn.

Check het artikel hier

Sector 3 in #UAREHERE

Sector 3 in #UAREHERE

HOTSPOT OF THE WEEK: SECTOR 3

Every week online platform Massa-Media.nl is on a mission for #UAREHERE to find the best spots in Utrecht to visit. This week they are highlighting lunchroom Sector 3 at Twijnstraat.

Read all about them (in Dutch) here

Iedere week trekt Massa-Media.nl erop uit om voor #UAREHERE de leukste spots in Utrecht te bezoeken. Deze week staat Sector 3 op de Twijnstraat in de spotlights.

Check het artikel hier

Shakes on Wheels @ FunX Utrecht

Shakes on Wheels @ FunX Utrecht

Het nieuwste seizoen van U ARE HERE magazine invites is alweer lekker op gang. Deze week is Shakes on Wheels te gast. Zij voorzien Utrecht elke dag van verse sapjes en smoothies vanuit hun bakfiets, aan de Jaarbeurszijde van Utrecht Centraal.

Bij FunX Utrecht doen zij hun verhaal. Waar is het idee vandaan gekomen, welke plannen hebben ze voor de toekomst en wat is er nou precies zo leuk aan ondernemen in Utrecht?

UAH x FunX Utrecht > Shakes on Wheels10455210_1442741369316115_8091824567066097436_n