You are here
Home > Food & Drinks >

RONDJE UTRECHT

DE ZES VAATJES geeft een rondje Utrecht

Buy local #11

Verscholen in een zijstraat van de Nachtegaalstraat werd begin 2015 in het diepste geheim gewerkt aan een masterplan om de Utrechtse “De Zes Vaatjes” op de kaart te zetten. Dit proeflokaal/ deze slijterij is bekend onder velen, maar een goed bewaard geheim voor de massa. Daar moest ten dele een eind aan komen. Oom Albert en neef Guillaume, beide echte kenners met een schat aan kennis over dranken, kwamen met een likorette speciaal voor de Tour de France/ Grand Depart: De Bicyclette Likorette. Wat velen toen nog niets wisten, was dat dit slechts het begin zou zijn.

Na de Tour de France introduceerde zijn hun Rondje Utrecht. Een serie speciale likorettes speciaal ontwikkeld en samengesteld door de beide kenners zelf.
Inmiddels zijn de eerste 6 likorettes gelanceerd en wordt het hard nagedacht over het vervolg. Want het succes van deze eerste serie smaakt letterlijk naar meer.

Rondje Utrecht De Zes Vaatjes

Rondje Utrecht proefdoos De Zes Vaatjes

Zie je een hele fles koffie-, hazelnoot-, walnoot-, mokka-, nougat of kastanjelikorette wel zitten? Of ben je benieuwd naar alle smaken? De likorettes zijn verkrijgbaar in flessen van 35cl en een proefdoos met alle smaken (a 25ml per smaak). Een mooi kado of natuurlijk een heerlijke afsluiter van een lekker kerstdiner.

Check de website voor verkoopadressen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top