You are here
Home > Made in Utrecht >

SOON @ FunX Utrecht

U ARE HERE magazine invites SOON

DISCOVER SOON

U ARE HERE magazine nodigt iedere twee weken een (on)bekende interessante Utrechtse ondernemer uit bij FunX Utrecht. Zij vertellen je meer over het ondernemerschap in Utrecht. Wat doen ze, waar doen ze dat en wat komt er allemaal kijken bij ondernemen in een stad als Utrecht?

Deze week is dat SOON.
Als organisatie ken je ze wellicht nog niet direct, maar hun projecten als NEST en De Daktuin doen bij de meeste mensen inmiddels wel een belletje rinkelen. SOON verbindt studenten met de organisaties om zo tot een waardevolle samenwerking to komen, of zoals ze zelf verwoorden:

“SOON helpt sociaal ondernemerschap in bestaande bedrijfsprocessen te integreren. Daar wordt niet alleen onze samenleving beter van: het levert organisaties nieuwe onderscheidende factoren op, die bijdragen aan onder andere kosten- en middelenbesparing, een flinke dosis publiciteit en gemotiveerde werknemers. In alles wat we doen werken we samen met studenten: jonge, frisse blikken met een ‘change the world or go home’ mentaliteit. Samen werken we aan inspirerende en innovatieve oplossingen aan de hand van de beproefde SOON-aanpak.”

Vandaag zijn Anne en Laura namens SOON te gast en vertellen zij je alles over de diverse projecten die op dit moment lopen en eraan gaan komen. En guess what? Op deze MAANDAG: VACATUREDAG hebben zij ook nog eens een enorm aanbod aan leuke stages in de aanbieding bij een aantal van hun projecten. Ben jij dus nog op zoek naar een toffe stage in Utrecht, check dan hun vacaturepagina.


Luister nu terug naar het interview:

 Voor meer interviews met Utrechtse ondernemers, check hier alle voorgaande edities

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top